Alicante La Marina vid Playa Pinot. 2014-10-10–16

imageimageimageimageimageimage Efter en resdag har vi nu stannat vid stranden i Pinot (se den blå GPS markeringen). Här är vi 35 husbilar som fricampar vid stranden.  Vi är här för tredje gången och träffar husbilsvänner från Sverige o övriga Europa.  Bad, mat o vin men nu tar mosquiterna oss så kryper vi in i vårt Rullebo. Våra tankar ikväll går till Er i Halmstad. Vi blir nog här ett tag. Vi har 49 geocacher nedladdade och en del orientering i pinjeskogen väntar. Vänner från Eskillstuna dyker nog upp härnere …….

Vi har cyklat mycket de här dagarna och nu är 40 geocacher tagna i Rojales, Guardamar och La Marina. Ulf har sprungit i pinjeskogen och jag har vandrat längs den nästan milslånga stranden mellan St Poola och Guardamar. Nu undrar ni kanske vilken skidbacke vi besökt….nej det är salthögar vid saltängarna vid St Poola. Nu drar vi söderut några dagar.

Annonser
Categories: Uncategorized | 2 kommentarer

Inläggsnavigering

2 thoughts on “Alicante La Marina vid Playa Pinot. 2014-10-10–16

  1. Kenneth Johansson

    Hej! Allt ser riktigt skönt ut, passar er som handsken. Vår höstsemester börjar måndag 13/10, då flyger vi till Fuerteventura i 8 dar. Mona har varit ombedd att hjälpa till på jobbet de senaste två veckorna, jag har vikat några dagar. Här hemma har höstbestyren tagit över, sköna dagar med fint väder som gjorda för att jobba i trädgården, vi gillar det. Vi fortsätter att följa er, men nu förstår vi att det är säkrare att Ni får återkoppling från oss via denna väg, och inte via Whatsapp/Messenger, som vi har använt några ggr. Varma kramar från oss. Kenneth&Mona

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: